Hans Buysse

Partner Clairfield Benelux

Hans Buysse is sinds 2009 werkzaam als Partner bij Clairfield Benelux in Antwerpen, België. Daarnaast doceert hij op de VU Amsterdam en de Vlerick Business School. Hij is bestuurder bij EFRAG, EFFAS, XBRL. Hans is gespecialiseerd in Structured Finance, Fusies en Overnames, Private Equity, Risicobeheer en Financiële Analyse. Hans leidt samen met 5 andere partners het joint venture team van 25 mensen.
Hij is gespecialiseerd in de sectoren business services, infrastructuur en financial services.

Opdrachten zijn o.a. transacties in infrastructuur en PPS voor De Lijn, financiëel adviseur voor Koninklijke Bam, Engie, Willemen, Heijmans, Franki, Fusie en overnameopdrachten voor Huawei, Option International, Interparking, DNWB. Strategische missie voor de Nationale Loterij, Belgische Federale Overheid, waarderingsmissies voor de Federale Overheid oa samen met Nomura, UBS, Duff&Phelps.

Hans werkte hiervoor o.a. voor BNP Paribas Fortis, Deloitte & Touche (Director), KPMG (Partner), NIBC Bank (Head of Advisory), Codic (CFO).

Hij is Licentiaat Handels en Consulaire Wetenschappen (Vlekho – Brussel), heeft een Master in Management (F.I.M. – Brussel) en is Certified European Financial Analyst (ICHEC – Brussel) met een Diploma in Tax management (FHS – Brussel).