Regulatory Advisory

Optimaal bewegen binnen grenzen

Economisch gereguleerde markten zoals energie-, telecom-, luchtvaart-, haven en overige infrastructuur hebben elk hun eigen dynamiek. Met name als het gaat om toegestane rendementen en financieringsmogelijkheden zijn de belangen groot. Dat geldt voor overheden en voor marktpartijen die actief zijn in gereguleerde markten.

Boer & Croon Corporate Finance adviseert op het snijvlak van regulering, finance en economische theorieën (Regulatory Advisory). We zijn ons als geen ander bewust van de reikwijdte van beslissingen van overheidswege op het gebied van tarifering en rendement, zowel financieel als voor de samenleving. Onze analyses zijn dan ook zonder uitzondering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wij hebben in de loop der jaren een uitstekend en gerespecteerd track-record opgebouwd in het begeleiden van organisaties op dit gebied. Zo valideerden wij onder andere over de totstandkoming van de marktregulering van netbeheerders door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Sindsdien zijn wij op een regelmatige basis werkzaam geweest voor de ACM, ministerie van Financiën, ministerie van Economische Zaken, mininisterie van I&M, Gasunie, Tennet en Vewin. Met onze diepgaande specialistische sectorkennis zetten we onze opdrachtgevers automatisch op voorsprong.

 

We zijn onafhankelijk, zodat we de vrijheid hebben om ongebonden en op integere wijze de best mogelijke opties voor hen te selecteren. Onze dienstverlening aan opdrachtgevers die financieel geraakt worden door veranderende regelgeving kenmerkt zich door objectiviteit en consistentie.

We bieden opdrachtgevers exclusief toegang tot ons unieke netwerk dat elk financieel vraagstuk bekroont met het best mogelijke resultaat. De expertise van onze professionals vormt de basis voor het bieden van vernieuwende oplossingen en het boeken van het best mogelijke resultaat voor onze opdrachtgevers. Daaraan danken we onze leidende en onderscheidende positie.

Boer & Croon Corporate Finance is ISO 9001 : 2015 gecertificeerd

Wij werken aan de hand van hoge interne kwaliteitseisen en zijn ISO 9001 : 2015 gecertificeerd. Deze ISO certificering maakt het voor ons als geen ander mogelijk om voor de overheid en publiek-private instellingen op te treden als regulerings-expert.

Boer & Croon Corporate Finance. Well-connected expertise.