Technology, Media & Telecom

Als er één sector is waar digitalisering de traditionele business structureel heeft veranderd is het wel Technology, Media & Telecom. We zien ontelbaar veel startups, waarvan sommige met schaalbare technologische innovaties zeer snel groeien en marktaandelen veroveren ten koste van traditionele spelers. Het is een markt waar veel investeerders actief zijn en overnames aan de orde van de dag zijn.

De sectorspecialisten van BCCF doorzien deze dynamiek en hebben een helder beeld van de kansen en bedreigingen. We combineren onze expertise met een fijnmazig vertakt uniek netwerk, gebaseerd op persoonlijke contacten met experts op strategische posities. Dit geldt zowel nationaal als internationaal via ons wereldwijde netwerk Clairfield International. Dit toonaangevende netwerk van financieel specialisten beschikt over 28 vestigingen in 20 landen. We hebben daarmee toegang tot alle relevante informatie en kunnen snel op maat gesneden teams op de been brengen.

Of het nu gaat om een fusie of overname of meedenken bij groei en de financiering daarvan. Daartoe bieden we financieel advies enbegeleiden wij ondernemingen  op het gebied van koop, verkoop en delistings. Dat doen we zelfbewust en onafhankelijk. Als ondernemers voor ondernemers gaan we voor het resultaat en voor het sluiten van de beste deal. Dat doen we 24/7, want zeker in deze sector staat de wereld niet stil.

Dat onze aanpak werkt blijkt uit ons track-record van succesvolle transacties. Recente voorbeelden zijn de begeleiding van de verkoop van Geschenkbezorgen aan Topbloemen.nl en de verkoop van 4Launch aan Infotheek. Ook adviseerden we Altran bij de aankoop van Nspyre en LeanApps bij de verkoop aan Keylane.

 

Boer & Croon Corporate Finance. Well-connected expertise.