Industry

De Nederlandse maakindustrie is ondanks stevige internationale concurrentie in veel sectoren nog steeds toonaangevend. Bedrijven als Philips en ASML, zijn internationaal marktleider in subsectoren als offshore, machinebouw, elektronica en chemie. Dit dankzij een hoge mate van automatisering en innovatiekracht.
De sectorspecialisten van Boer & Croon Corporate Finance richten zich met name op mid-marketbedrijven en hebben oog voor wereldwijde markten en ontwikkelingen. We verbinden onze diepgaande expertise met de kansen en mogelijkheden die dagelijks overal ontstaan. Dankzij persoonlijke internationale netwerken en via ons wereldwijd platform van sectorspecialisten Clairfield International bieden we toegang tot specifieke expertise, kopers, verkopers en investeerders. We zijn ondernemers voor ondernemers. Dat betekent dat we knokken voor het beste resultaat, voor het sluiten van de beste deal voor de beste prijs.

Dat garandeert onze klanten resultaatgerichte oplossingen. Of het nu gaat om fusies, overnames, waardebepalingen, financieringen of andere aspecten van corporate finance. We zijn onafhankelijk, maar wel degelijk partijdig. Want we kiezen onvoorwaardelijk voor het klantbelang.
Dat onze aanpak werkt blijkt uit ons track-record van succesvolle transacties. Op het gebied van overnames adviseerden we onder andere Indutrade Benelux bij de acquisitie van EPG Hydraulistics en de aandeelhouders van vliegtuiginterieurbouwer Aeroworks bij de verkoop van het bedrijf aan de Amerikaanse beursgenoteerde HEICO Corporation. Ook adviseerden we Gilde Buy Out bij de aankoop van HG International.

Boer & Croon Corporate Finance. Well-connected expertise