Business Services

Op het brede speelveld van Business Services zorgen digitalisering en outsourcing voor volop dynamiek. Bedrijven moeten bewijzen dat zij waarde kunnen blijven toevoegen aan hun intermediaire rol en bewijsbaar bijdragen aan make or buy beslissingen, flexibilisering en e-commerce. Dit in een omgeving waarin bezit steeds minder vanzelfsprekend is, Everything-as-a-Service de standaard vormt en blockchaintechnologie nieuwe groeikansen biedt. Boer & Croon Corporate Finance herkent deze dynamiek als geen ander. Op basis van onze diepgaande kennis van de sector Business Services realiseren we voor onze klanten altijd de best mogelijke transactie op het juiste moment. We maken waarderingen, we kennen de kopers, we analyseren risico’s en we helpen deze soepel te omzeilen. Ons wereldwijde sectornetwerk ondersteunt ons bij het boeken van het beste resultaat. Zo creëren we unieke verbindingen. Dat doen we onafhankelijk en integer. Dáár maken we het verschil.

Binnen de vertical Business Services zijn we gespecialiseerd in subsectoren als HR-services, consultancy, IT, logistiek, facility, rental en industrial services.

Dat onze aanpak werkt blijkt uit ons track-record van succesvolle transacties. Recente voorbeelden zijn de begeleiding van Altran bij de overname van technisch adviesbureau Nspyre en de ondersteuning van Krauthammer bij de volledige herfinanciering van het bedrijf. Voor CSU hebben we de deelnemersparticipatie voor medewerkers herzien en we adviseerden medisch facturatiebedrijf Famed bij de verkoop van documentdienstverlener DocCare aan branchegenoot Karmac.

Boer & Croon Corporate Finance. Well-connected expertise.