Boer & Croon Corporate Finance heeft de aandeelhouders van VODW geadviseerd bij het samengaan met EY

Boer & Croon Corporate Finance heeft de aandeelhouders van VODW geadviseerd bij het samengaan met EY. Onder de naam EY VODW zetten de 100 medewerkers van VODW de adviesdiensten voor strategische marketing, klantgerichte innovatie en digitale transformatie voort. De Nederlandse adviespraktijk van EY groeit hiermee naar ruim 400 professionals en een omzet van ongeveer €70 miljoen.

Barend van Doorn (Advisory Leader EY Nederland): “VODW is in de Benelux een partij van wereldklasse en samen met ons gaan zij de wereld veroveren. De consultants van VODW behoren tot de top van de markt en zijn erkende specialisten op het gebied van klantgerichte innovatie en digitale transformatie. De overname van VODW is een verrijking voor EY en een logische volgende stap binnen de strategie van EY om in Nederland marktleider te worden op het gebied van digitale transformatie.

Samengaan met deze marktleider onderstreept de continue focus van EY op innovatie.”

Voor VODW betekent het netwerk van EY nieuwe mogelijkheden voor groei. Patrick Ruijs, managing partner van VODW: “Deze stap gaat ons helpen om de BV Nederland nog klantgerichter en innovatiever te maken. Wat we nu goed doen in een paar landen kunnen we straks wereldwijd aanbieden aan onze klanten. EY omarmt onze snelle, creatieve en ondernemende cultuur en deze gaan we delen met onze nieuwe collega’s. Onze consultants blijven voorlopig werken vanuit ons pand in Leusden.”

BCCF heeft VODW gedurende het gehele traject begeleid.