Boer & Croon Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Vijzelaar.com geadviseerd bij management buy in

Boer & Croon Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Vijzelaar.com geadviseerd bij een succesvolle management buy in, waarbij het management team een belang heeft verworven. Vijzelaar.com is een snel groeiende bemiddelaar namens hoogopgeleide finance professionals in de markt voor vast en tijdelijk personeel.

De onderneming mag al meerdere jaren toonaangevende blue-chip bedrijven als AkzoNobel, KLM en Philips tot haar vaste opdrachtgevers rekenen. Lees hier de blog van Marco Beemsterboer, directeur Vijzelaar.com over deze transactie.

Quote Marco Beemsterboer: “Op 31 mei 2018 werd ten overstaan van de notaris een formele en positieve afronding bereikt van een Management Buy-In bij vijzelaar.com. Wij werden hierin begeleid door Boer & Croon Corporate Finance. De formalisatie was een bekroning van een zeer plezierige samenwerking tussen Vijzelaar.com en BCCF. BCCF begeleidde Vijzelaar.com in het vinden van de juiste structuur en het verkrijgen van de benodigde externe financiering. De flexibiliteit, de snelheid van handelen en de gedrevenheid waarmee ons dossier werd behandeld waren voor ons van grote toegevoegde waarde. Wij hebben de samenwerking zeer gewaardeerd en bevelen BCCF van harte aan als adviseur.”