Verkoop Psychologenpraktijk Oog aan Mutsaersstichting

BCCF heeft de aandeelhouders van Psychologenpraktijk Oog B.V. geadviseerd in de verkoop van 100% van hun aandelen aan de Mutsaersstichting.

Psychologenpraktijk Oog is in 2001 gestart door Henriëtte Deckers. De praktijk heette toen Praktijk voor Kind, Ouder en Gezin en Psychologen Praktijk Henriëtte Deckers, later afgekort als PPHD. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een enorme groei en ontwikkeling meegemaakt. Na de overname zal de praktijk, met acht vestigingen in Eindhoven en twee in Geldrop-Mierlo, als zelfstandige organisatie binnen de Mutsaersstichting voort blijven bestaan.

De Mutsaersstichting is een organisatie met een maatschappelijke, mensgerichte oriëntatie. De stichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs. Zij richt zich daarbij op de ondersteuning, begeleiding en behandeling van kwetsbare doelgroepen. Binnen die kwetsbare doelgroepen zijn kinderen, maar ook jongeren, vrouwen, mannen óf gezinnen in het geding.

BCCF heeft Psychologenpraktijk Oog B.V. gedurende het hele traject begeleid, van het zoeken naar een geschikte partij tot het afronden van de laatste onderhandelingen.