Boer & Croon Corporate Finance adviseert PC Uitvaart bij overdracht merendeel uitvaartverzekerings-portefeuille aan a.s.r.

Boer & Croon Corporate Finance heeft PC Uitvaart geadviseerd bij de overdracht van het merendeel van haar uitvaartverzekeringsportefeuille aan a.s.r.

PC Uitvaart is opgericht in 1931 en verzorgt al ruim 85 jaar uitvaarten in de regio Noordwest-Nederland. In de toekomst wil PC Uitvaart zich nog meer richten op het verzorgen van uitvaarten. Derhalve heeft zij besloten om haar verzekeringsactiviteiten bij een derde partij onder te brengen.

ASR Nederland NV (a.s.r.) is een beursgenoteerde verzekeraar die behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. a.s.r. biedt via de labels a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Ardanta en Europeesche Verzekeringen producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankzaken voor consumenten en het MKB.

 

Boer & Croon Corporate Finance begeleidde de directie van PC Uitvaart gedurende het gehele traject, van voorbereiding, benadering en onderhandeling tot aan de uiteindelijke ondertekening van de contracten. Door een zeer constructieve en plezierige professionele samenwerking hebben we samen een mooi resultaat neergezet.

Jeroen Bijman, financieel directeur PC Uitvaart: “Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop BCCF dit traject heeft begeleid. De aanloop tot de uiteindelijke deal heeft langer geduurd dan verwacht. Toch konden wij steeds rekenen op de volle aandacht van BCCF. Zij hebben steeds goed regie gehouden op het traject en ons daarmee voor een belangrijk deel ontzorgd. Wij kunnen hen daarom van harte aanbevelen.”