Naviva Kraamzorg is verkocht aan Zorg van de Zaak

BCCF heeft de aandeelhouders van Naviva Kraamzorg, te weten Carinova, Carintreggeland, ZorgAccent, Vérian en Zorggroep Oude en Nieuwe land, geadviseerd bij de verkoop aan Zorg van de Zaak.

Naviva is een van de grootste aanbieders van kraamzorg in Nederland. De organisatie biedt kraamzorg aan 15.000 families met behulp van circa 1.000 medewerkers. Naviva Kraamzorg haar werkgebied beslaat met name het midden en het oostelijk deel van Nederland: van Hilversum tot Hengelo en van Heerenveen tot Arnhem. Het hoofdkantoor staat in Deventer. Voor medewerkers van Naviva verandert er niets na de overname.

 

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg (arbo), leefstijlzorg en medische zorg. De overname van Naviva Kraamzorg past binnen de strategie van Zorg van de Zaak om haar netwerk en dienstverlening verder te versterken op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg.

Henk van Zwam, voorzitter RvB bij Carinova: “Zonder jullie inzet en kennis van de sector was het verkopen van Naviva ons waarschijnlijk niet gelukt. Ik heb de samenwerking met het team bovendien als zeer professioneel en plezierig ervaren”.