Begeleiding Intersaction bij acquisitiefinanciering voor overname PQR en 2ML

Boer & Croon Corporate Finance heeft Intersaction en co-investeerders Luc Brandts en Robert Pijselman geadviseerd en begeleid bij het arrangeren van bancaire financiering voor de overnames van PQR en 2ML. De bancaire faciliteiten zijn verstrekt door ABN AMRO. Intersaction is een investeerder in B2B ondernemingen met een omzet vanaf €5m. Luc Brandts en Robert Pijselman zijn de oprichters van BWise, dat zij later verkochten aan Nasdaq. PQR is een IT-infrastructuur specialist, gefocused op cloud-, datacenter- en workspace oplossingen. Het bedrijf werkt veelal op projectbasis via grote tenders en haalt een groot deel van de omzet uit de publieke sector. 2ML is een IT-managed services bedrijf, gespecialiseerd in IT outsourcing, cloud services en datacenter services.

Na acquisitie worden beide bedrijven samengevoegd tot één organisatie onder de naam PQR. Het BCCF-team heeft Intersaction en co-investeerders bijgestaan bij het samenstellen van een financiering die aansluit op de huidige situatie en de groeiambities van de PQR/2ML combinatie.

Reactie van Luc Brandts, co-investeerder in PQR/2ML: “Het opzetten van de financieringsstructuur vraagt professionele voorbereiding en strakke afstemming met de betrokken banken. We zijn erg onder de indruk van de aanpak van BCCF en hun toewijding vanaf het begin tot aan de daadwerkelijke afronding. Werkelijk een voorbeeld voor velen.”