Boer & Croon Corporate Finance begeleidt Recruitee bij aantrekken groeifinanciering

Boer & Croon Corporate Finance heeft Recruitee geadviseerd bij het aantrekken van groeifinanciering voor een verdere uitbouw van de onderneming.

Recruitee is een snelgroeiend online recruitment platform voor het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf combineert vier essentiële producten in één: werkgever branding, job promoting, talent sourcing en application tracking. Sinds haar oprichting in 2015 hebben zich wereldwijd al meer dan 3000 bedrijven aangesloten bij het platform. Tot haar huidige klantenkring behoren onder andere Greenpeace, Hudson’s Bay, Usabilla en Vice.

Recruitee heeft vestigingen in Amsterdam en in Poznan en is bezig zich een leidende rol in de wereld van HR toe te eigenen.

Met de aangetrokken financiering hoopt de onderneming haar platform nog sneller internationaal uit te kunnen rollen. Reactie van Perry Oostdam, CEO van Recruitee: “BCCF heeft ons uitstekend bijgestaan in het traject van debt finance. Naast advies en begeleiding, vormt het team een uitstekende sparringpartner. Ook na de financiering maken wij nog graag gebruik van hun diensten”.

BCCF adviseerde de onderneming bij het samenstellen van een financieringsstructuur die passend is bij de snelle groeifase van de onderneming.