Geschenkbezorgen.nl is overgenomen door Topbloemen.nl

BCCF heeft de aandeelhouders van Geschenkbezorgen.nl geadviseerd bij de succesvolle verkoop van Geschenkbezorgen.nl aan Topbloemen.nl. Geschenkbezorgen.nl is een webwinkel met name gericht op zakelijke klanten waar cadeauproducten kunnen worden gekocht voor bijvoorbeeld medewerkers en relaties. Het assortiment geschenken bestaat onder andere uit bloemen, fruitmanden, taarten, cadeaubonnen, wijn, champagne, bierpakketten, bonbons, chocolade, ballonnen, geboortegeschenken en wenskaarten. Het assortiment wordt continue uitgebreid waarbij wordt ingespeeld op de behoefte van de klanten.

Topbloemen.nl is de marktleider in bloemen bezorgen in Nederland. Bloemen worden zowel door particuliere als zakelijke klanten online besteld er vervolgens door één van de ruim 500 aangesloten bloemisten bij de klant thuisbezorgd.

Met de acquisitie van Geschenkbezorgen.nl ontstaat een speler die ins staat is zowel consumenten als ook zakelijke klanten snel van een groot assortiment van hoogwaardige producten te voorzien. Met name in de business-to-business markt verwachten Geschenkbezorgen en Topbloemen gezamenlijk versneld te kunnen groeien en voor zakelijke klanten hét loket te worden voor al haar relatiegeschenken en geschenken voor medewerkers bij verjaardagen, geboorte ziekte, afscheid en dergelijke.

BCCF heeft het verkoopproces en de onderhandelingen voor de aandeelhouder van Geschenkbezorgen.nl begeleid.