AAC Capital en management neemt Fysius Rugexperts over van Gilde Healthcare Partners

Boer & Croon Corporate Finance heeft Gilde Healthcare Partners en oprichter Arjan Tijhuis, geadviseerd bij de verkoop van Fysius Rugexperts aan AAC Capital en management.

Fysius is een keten van fysiotherapiepraktijken gespecialiseerd in de behandeling van rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Op basis van hun unieke datagedreven en wetenschappelijk onderbouwde diagnose en behandelwijze, wordt voor iedere individuele patiënt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door de combinatie van goed getrainde rugexperts en haar unieke aanpak, biedt Fysius een effectieve en duurzame behandeling van rugklachten. Dit wordt onder andere erkend door zorgverzekeraars die Fysius classificeren als Plus- en Topzorgpraktijk en door uitstekende klantbeoordelingen. De nieuwe aandeelhouder, AAC Capital, zal samen met het management de onderneming de komende jaren in de volgende fase van groei begeleiden.

De focus zal hierbij liggen op de verdere groei van de activiteiten in de bestaande 29 locaties en het openen van nieuwe locaties. Quote Hugo de Bruin, Partner Gilde Healthcare: “We hebben de transformatie naar een gespecialiseerde fysiotherapieketen met een onderbouwd behandelprotocol in rugzorg succesvol kunnen realiseren. Het is een goed moment voor Gilde om het stokje over te dragen. Boer & Croon Corporate Finance heeft ons hier goed bij begeleid. Ze hebben ons geholpen met een goed gestructureerd en professioneel geleid proces.”