Boer & Croon Corporate Finance adviseert FrontMen & NonDutch bij het aantrekken van een investeerder

Boer & Croon Corporate Finance adviseert de aandeelhouders van FrontMen en NonDutch bij het aantrekken van een investeerder. FrontMen en NonDutch zijn snel groeiende IT-consultancy-bedrijven. Zij leveren ervaren teams van developers aan blue-chip bedrijven (zoals Albert Heijn en KLM) en assisteren hen in het bouwen van klantenapplicaties van hoge kwaliteit.

FrontMen en NonDutch realiseren applicatie architecturen met een ingebouwde continuïteit en een garantie tot minimale time-to-market. Hierdoor kunnen klanten toekomstige functionaliteit binnen een kort tijdsbestek aan hun eindgebruikers aanbieden. Apps en andere applicaties worden gerealiseerd binnen de laatste (JavaScript) technologieën met een focus op herbruikbaarheid op verschillende platformen, schaalbaarheid, kwaliteit en performance. Beiden bedrijven hebben gezamenlijk 60 expert developers en software architecten van Nederlandse en internationale afkomst. In 2016 heeft FrontMen een zilveren FD Gazelle Award ontvangen.

 

Auxilium Capital is een onafhankelijke investeerder in Nederlandse bedrijven met bewezen business modellen en een operationeel winstniveau vanaf circa 1 miljoen euro. Bedrijven waarin Auxilium Capital investeert zijn solide, hebben een bewezen staat van dienst en groeipotentieel. Met de investering in FrontMen en NonDutch heeft Auxilium Capital haar derde investering afgerond. Door middel van deze investering zal Auxilium Capital de managers van FrontMen en NonDutch ondersteunen in de verdere groei van de bedrijven.

Rens Alban, co-investor in FrontMen en NonDutch: “Bij de verkoop van FrontMen en NonDutch heeft BCCF van begin tot eind een constructieve rol vervuld. Zij hebben een goede sfeer in het traject gebracht in combinatie met een niet aflatende drive tot de succesvolle afronding. Zij bleven steeds vol op de bal. De samenwerking was top.”