Boer & Croon Corporate Finance begeleidt Fire and Medical Training Centre bij verkoop meerderheidsbelang aan FIELDS Group

Boer & Croon Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Fire and Medical Training Centre B.V. (FMTC) geadviseerd bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan FIELDS Group.

FMTC is een vooraanstaande aanbieder van verplichte veiligheidstrainingen in Nederland voor de offshore, maritieme, wind en industrie sectoren. Met de locaties Schiphol, IJmuiden en Dordrecht, kan FMTC optimaal klanten bedienen. Ongeveer 70 ervaren trainers geven de hoogste kwaliteit in veiligheidstrainingen volgens de hoogste internationale standaarden (FMTC is volledig OPITO, NOGEPA, GWO en STCW gecertificeerd). Door een zeer klantgericht en flexibel bedieningsconcept gecombineerd met een unieke trainingservaring is de onderneming de afgelopen jaren sterk gegroeid.

FIELDS Group is een gerenommeerde industriële holding met kantoren in Amsterdam en München. Door de inhouse operationele taskforce is FIELDS Group direct betrokken met de verdere ontwikkeling van haar bedrijven. FIELDS Group investeert in bedrijven met het hoofdkantoor in Nederland of Duitsland.

Samen met oprichter Rob Bruinsma en het MT van FMTC zal FIELDS Group verder bouwen op de sterke fundamenten die de afgelopen jaren zijn gelegd.