Begeleiding LabOral International bij verkoop belang in Dentaid Benelux aan JV-partner Dentaid SL

Boer & Croon Corporate Finance heeft LabOral International geadviseerd bij de verkoop van haar 50% belang in Dentaid Benelux aan Dentaid SL.

LabOral International is een Nederlands bedrijf met meer dan 29 jaar ervaring met klinische diagnostische testen en meer dan 18 jaar ervaring met waterdiagnostiek. Het team van LabOral bestaat uit deskundige professionals met jarenlange ervaring in de tandheelkunde. Door de jaren heen heeft LabOral meer dan 500.000 samples geanalyseerd en therapie-adviezen gegeven. De therapie-adviezen zijn medisch verantwoord en altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

 

 

 

Dentaid BeNeLux BV is in 1998 opgericht als joint venture van Laboral en het in Barcelona gevestigde Dentaid. Dentaid is actief op het gebied van ontwikkeling en marketing van mondverzorgingsproducten. Het bedrijf is actief in diverse landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Italiƫ, Spanje, Peru, Chili en de Benelux. Daarnaast worden de Dentaid-producten wereldwijd in 45 landen verkocht via distributeurs.