Boer & Croon Corporate Finance begeleidt verkoop Debuut aan Waterland Private Equity

Boer & Croon Corporate Finance heeft de aandeelhouder van Debuut bijgestaan bij de beoogde verkoop aan Waterland Private Equity.

Debuut Beheer B.V. is de holdingmaatschappij voor een groep van 29 restaurants, waaronder bekende concepten als Stan&Co, Popocatepetl The Mexican, Kees, Belgian Beer Café Olivier, In De Waag en De Vooruitgang. Het bedrijf behoort tot de grootste horecaondernemingen van Nederland.

Waterland is een Europese participatiemaatschappij die ondernemers terzijde staat bij het realiseren van hun groeiambities. Waterland heeft kantoren in Antwerpen, Bussum, München, Düsseldorf, Manchester, Kopenhagen en Warschau, en beheert momenteel een gecommitteerd vermogen van € 6 miljard.

“Met Waterland Private Equity treedt een kapitaalkrachtige partner toe die Debuut in staat stelt om de groeistrategie versneld uit te voeren”, aldus Ruud van Rietschoten.

BCCF heeft de aandeelhouder gedurende het gehele traject begeleid, van voorbereiding tot het verkennen van verschillende strategische opties en het afronden van de transactie. In nauwe samenwerking met Debuut heeft BCCF alle benodigde stappen gezet om tot een succesvolle deal te komen.