BCCF begeleidt Intersaction bij acquistiefinanciering voor investering in 5W

Boer & Croon Corporate Finance heeft Intersaction en co-investeerders Luc Brandts en Robert Pijselman geadviseerd en begeleid bij het arrangeren van bancaire financiering voor de investering in 5W Storage Services. De bancaire faciliteiten zijn verstrekt door ABN AMRO. Intersaction is een investeerder in B2B ondernemingen met een omzet vanaf €5m. Luc Brandts en Robert Pijselman zijn de oprichters van BWise, dat zij later verkochten aan Nasdaq. 5W Storage Services is een snelgroeiende leverancier van specialistische IT-diensten en oplossingen voor de bescherming en beveiliging van data.

De onderneming is actief op het gebied van het ontwerp en beheer van IT infrastructuur, mobiele beveiliging (“Mobile Security”) en herstel van data en systemen (“Disaster Recovery”). Het BCCF team heeft Intersaction en co-investeerders bijgestaan bij het samenstellen van een financiering die aansluit op de huidige situatie en de groeiambities van 5W.

Reactie van Robert Pijselman co-investeerder in 5W: “Ik heb voor het eerst samen mogen werken met het team van BCCF. Zorgvuldig, efficiënt, betrouwbaar en proactief. Voor een volgende transactie zullen we hen graag weer raadplegen.”