Werken bij BCCF

De expertise van ons team van gekwalificeerde professionals vormt de basis voor het bieden van vernieuwende oplossingen en het boeken van succes, op basis van diepgaand sectorkennis en expertise in de bijbehorende dynamiek. In voortdurende dialoog met onze supervisory board delen we nieuwe inzichten en scherpen we onze inhoudelijke expertise voortdurend aan. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend, intern en extern.

Met onze professionele, maar informele cultuur oefenen we grote aantrekkingskracht uit op ondernemend talent. Dat versterkt onze gezamenlijke expertise permanent. Verbinding is de basis voor het actief onderhouden en uitbouwen van ons bijzondere netwerk. Intern, binnen sectoren, maar ook daarbuiten.

Wij onderscheiden ons door onze omvang. Klein genoeg om vrij te zijn van onnodige formele structuren, groot genoeg om omvangrijke projecten aan te kunnen en verschillende specialismen binnen ons bedrijf te waarborgen.

Geïnteresseerd?

Wij zijn altijd op zoek, op alle niveaus, naar de meest getalenteerde mensen om ons bedrijf te versterken. Herken jij je in bovenstaande? Dan is een carrière bij BCCF wellicht iets voor jou.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Corporate Finance Internship (WO)

Ben jij resultaatgedreven en ambieer je een carrière in Corporate Finance? Zou je de spanning en drive van een M&A deal van dichtbij mee willen maken? Wil jij leren hoe je financieel inhoudelijke analyses, strategie en het uitonderhandelen van een transactie combineert? Dan is ons Corporate Finance Internship wellicht iets voor jou.

Open sollicitatie

Wil je werken bij BCCF, maar heb je de juiste vacature niet gevonden? Indien je een relevante WO-studie hebt afgerond, kan je een open solliciatie indienen.

HR | Management Assistant

Marion Bood