Acquisitiefinanciering begeleiding Intersaction voor overname van Flexoclean

BCCF heeft Intersaction geadviseerd en begeleid bij het arrangeren van bancaire financiering voor de overname van Flexoclean. De bancaire faciliteiten zijn verstrekt door ING. Intersaction is een investeerder in B2B ondernemingen met een omzet tussen de €5m en €50m. Flexoclean is een specialistische leverancier van reinigingsproducten en gerelateerde services voor drukkerijen van golfkartonverpakkingen, flexibele verpakkingen en etiketten. Vanuit de eigen productie en R&D locatie in Raamsdonksveer worden klanten door heel Europa en ook wereldwijd beleverd.

Het BCCF team heeft Intersaction bijgestaan bij het samenstellen van een financiering die aansluit op de huidige situatie en de internationale groeiambities van Flexoclean.

Reactie Marnix van der Kleij, partner bij Intersaction: “We zijn erg tevreden over jullie advisering, het proactieve leiden van de onderhandelingen met de banken en de executie om de deal gedaan te krijgen. Het werkt erg prettig om op jullie te kunnen bouwen als trusted advisor.”